ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ
Με τον Δημήτρη ΝικολαΪδη

Πρακτικές πληροφορίες

Αριθμός συμμετοχών:
Έως 10 άτομα

Δήλωση Συμμετοχής:
Για κράτηση θέσης είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής τηλεφωνικά ή με e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και μία προκαταβολή πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
Η εγγραφή πραγματοποιείται είτε με επίσκεψη στο χώρο μας, είτε με τραπεζική κατάθεση της προκαταβολής με το ονοματεπώνυμό σας, σε Εθνική ή Alphabank.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9916 937, 210 9926 193
e-mail: info@attilio.gr
fb: @attilio.oikeiatehni

Όροι Συμμετοχής

Για την καλή ροή των μαθημάτων είναι καλό να γνωρίζετε τα ακόλουθα:
1. Σε περίπτωση απουσίας, το μάθημα αναπληρώνεται κατά τη διάρκεια της επόμενης συνάντησης.

2. Σε περίπτωση διακοπής (από τον εκπαιδευόμενο), σεμιναρίου που είναι σε εξέλιξη, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και το ποσό που έχει καταβληθεί δεν εξαργυρώνεται με διαφορετικό σεμινάριο ή με την παρακολούθηση από άλλο φυσικό πρόσωπο.

3. Τα δίδακτρα, στην περίπτωση μη παρακολούθησης του σεμιναρίου, μπορούν να επιστραφούν, αν και εφόσον υπάρξει αναπλήρωση της θέσης από νέο μαθητή.
Σε περίπτωση μη αναπλήρωσης της θέσης από άλλον, η εγγραφή δεν επιστρέφεται και δεν εξαργυρώνεται με κάποιο άλλο σεμινάριο.

4. Τα μαθήματα ξεκινούν με την συμπλήρωση του αριθμού ελάχιστης συμμετοχής που ισχύει για κάθε σεμινάριο. Σε άλλη περίπτωση ενδέχεται είτε να μεταφερθεί η ημερομηνία έναρξης κατόπιν συνεννόησης με τους ήδη εγγεγραμμένους, είτε το σεμινάριο να μην ξεκινήσει, όπου και επιστρέφονται οι εγγραφές που έχουν καταβληθεί.

5. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενδέχεται να αλλάξει κάποια από τις ημερομηνίες διεξαγωγής των μαθημάτων, πάντα κατόπιν συνεννόησης με όλα τα μέλη του τμήματος, προκειμένου να οριστεί από κοινού η νέα ημερομηνία αναπλήρωσης.

Σας ευχαριστούμε πολύ, καλό ξεκίνημα!