ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ
Με τον Δημήτρη ΝικολαΪδη

Πρακτικές πληροφορίες

Αριθμός συμμετοχών:
Έως 10 άτομα

Υλικά & εργαλεία:
Στο σεμινάριο παρέχονται κάποια βασικά υλικά και αναλώσιμα, ωστόσο ο κάθε μαθητής επιβαρύνεται με την αγορά του ατομικού του εξοπλισμού, το συνολικό κόστος του οποίου ανέρχεται για το συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων, στα 40 ευρώ περίπου. Μετά την συμπλήρωση των θέσεων, αποστέλλεται στους εγγεγραμμένους, σχετική λίστα με τα απαραίτητα καθώς και διευθύνσεις καταστημάτων απ' όπου μπορούν να τα προμηθευτούν. 

Δήλωση Συμμετοχής:
Για κράτηση θέσης είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής τηλεφωνικά ή με e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και μία προκαταβολή πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
Η εγγραφή πραγματοποιείται είτε με επίσκεψη στο χώρο μας, είτε με τραπεζική κατάθεση της προκαταβολής με το ονοματεπώνυμό σας, σε Εθνική ή Alphabank.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9916 937, 210 9926 193
e-mail: info@attilio.gr
fb: @attilio.oikeiatehni

Όροι Συμμετοχής

Για την καλή ροή των μαθημάτων είναι καλό να γνωρίζετε τα ακόλουθα:
1. Σε περίπτωση απουσίας, το μάθημα αναπληρώνεται κατά τη διάρκεια της επόμενης συνάντησης.

2. Σε περίπτωση διακοπής (από τον εκπαιδευόμενο), σεμιναρίου που είναι σε εξέλιξη, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και το ποσό που έχει καταβληθεί δεν εξαργυρώνεται με διαφορετικό σεμινάριο ή με την παρακολούθηση από άλλο φυσικό πρόσωπο.

3. Οι προκαταβολές, στην περίπτωση υπαναχώρησης κατόπιν έγκαιρης ειδοποίησης (τουλάχιστον 2 εβδομάδες νωρίτερα από την έναρξη των μαθημάτων), μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενο κύκλο εντός της τρέχουσας σεζόν, είτε να επιστραφούν, αν και εφόσον υπάρξει αναπλήρωση της θέσης από νέο μαθητή. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ειδοποίησης ή μη αναπλήρωσης της θέσης από άλλον, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται και δεν εξαργυρώνεται με κάποιο άλλο σεμινάριο.

4. Τα μαθήματα ξεκινούν με την συμπλήρωση του αριθμού ελάχιστης συμμετοχής που ισχύει για κάθε σεμινάριο. Σε άλλη περίπτωση ενδέχεται είτε να μεταφερθεί η ημερομηνία έναρξης κατόπιν συνεννόησης με τους ήδη εγγεγραμμένους, είτε το σεμινάριο να μην ξεκινήσει, όπου και επιστρέφονται οι προκαταβολές που έχουν καταβληθεί.

5. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενδέχεται να αλλάξει κάποια από τις ημερομηνίες διεξαγωγής των μαθημάτων, πάντα κατόπιν συνεννόησης με όλα τα μέλη του τμήματος, προκειμένου να οριστεί από κοινού η νέα ημερομηνία αναπλήρωσης.

Σας ευχαριστούμε πολύ, καλό ξεκίνημα!